Valmennus-
kurssit

Tervetuloa tutustumaan Eevsku Flow -valmennuksiin!

Kesä voi olla kaiken nauttimisen ohella myös aikaa, jolloin pidät hyvinvoinnistasi hyvää huolta! Miltä kuulostaisi syksy, johon lähdet aivan uudella energialla ja useita hyvinvoinnin työkaluja rikkaampana?

Aloita heti ja edetään yhdessä pienin askelin.

KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT
  • Valmiita treenejä ja videoita, joiden mukana voit tehdä - kesto 15- 60 min

  • Alustan omien tunnusten takaa, jossa saat valmennuksen ajan ohjeita. Alusta toimii loistavasti myös mobiilissa, eli voit katsoa materiaaleja missä ja milloin tahansa!

  • Paljon laadukasta materiaalia videoina ja teksteinä sekä ladattavina PDF -tiedostoina, jotka saat itsellesi talteen

  • Suljetun FB -ryhmän, jossa voit kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia muiden valmennuksissa olevien kanssa

  • Eveliinan livetreenien ja luentojen tallenteita jopa 25 kpl!

  • Treenit, lämmittelyohjeet, liikkuvuustreenit - paljon tekniikkaohjeistusta

  • Ravitsemusohjeita, ruokavaliot, esimerkkipäiviä ja reseptejä mukana MOVE valmennuksessa

  • Vinkkejä parempaan palautumiseen, stressin hallintaan ja uneen

  • Valmennuksissa käydään myös läpi tavoitteen asettamista ja asennetta, jota tuloksien saaminen ja hyvinvoinnin löytäminen omassa elämässä vaativat!

  • Mahdollisuuden kysyä valmentajalta ja saat apua tilanteeseesi

Eevsku00116.jpg

Move

Eevskun laajin ja suosituin valmennuskokonaisuus!

Kehonhallintaa, taitoja & terveellisten elämäntapojen oppimista. Tässä valmennuksessa yhdistyy kehonpainoharjoittelu, taitojen oppiminen ja liikkuvuusharjoittelu. Kaikki treenit on tehtävissä ilman välineitä, joten tämän valmennuksen voit tehdä kotona! Taitoharjoitteissa on ohjeet aloittelijasta hieman taitavampaan, eli voit treenata oman tason mukaisesti. Valmennuksessa opit käyttämään kehoasi monipuolisesti, saat lisää voimaa ja liikkuvuutta sekä opit liikunnan iloa.

Sisältää ohjeet myös ravitsemukseen, palautumiseen ja omien tavoitteiden saavuttamiseen! Kesto 6 viikkoa + käyttöoikeus 4kk.

Handstand

Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi CrossFit tai voimistelulajien urheilijoille sekä joogaajille oheistreeneiksi. Saat kaikki materiaalit (videot ja treeniohjeet) kerralla ja voit treenata niiden avulla missä ja milloin haluat 4 kuukauden ajan. Kaikki materiaalit saat heti aloituksessa käyttöösi!

Eevsku00025_1.jpg
Eevsku00140.jpg

Balance

Haluaisitko oppia palautumaan ja saada sitä kautta itsestäsi enemmän irti? Tunne oma kehosi, opettele rauhoittumista ja saavuta energisempi olo. Jos tuntuu, että olet liian usein väsynyt tai stressaantunut, tämä valmennus on sinulle. Eevsku opettaa käytännön harjoitteiden kautta, kuinka voit pienin askelin edistää omaa palautumistasi sekä saavuttaa omia tavoitteitasi – hyvinvoinnin kautta eikä sen kustannuksella. Nämä tiedot ja taidot kannattaisi jokaisen opetella! Kesto 6 viikkoa + käyttöoikeus 4kk.

Mama Flow

Tämä uutuusvalmennus sopii raskaana oleville ja äideille. Valmennuksessa on muuttuva keho huomioiden joogaa, lempeitä kehonpainoharjoituksia, hengitysharjoituksia sekä rentoutumista. Lisäksi pääset erilaisten tehtävien kautta pohtimaan omaa hyvinvointiasi sekä vahvistat keho-mieli yhteyttä. 

9C0A7285-2.jpg