Valmennus-
kurssit

Tervetuloa tutustumaan Eevsku Flow -valmennuksiin

KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT
  • Alustan omien tunnusten takaa, jossa saat valmennuksen ajan ohjeita. Alusta toimii loistavasti myös mobiilissa, eli voit katsoa materiaaleja missä ja milloin tahansa!

  • Paljon laadukasta materiaalia videoina ja teksteinä sekä ladattavina PDF -tiedostoina, jotka saat itsellesi talteen

  • Suljetun FB -ryhmän, jossa voit kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia muiden valmennuksissa olevien kanssa

  • Eveliinan livetreenejä ja luentoja Zoomissa tai Facebookissa

  • Treenit, lämmittelyohjeet, liikkuvuustreenit

  • Ravitsemusohjeita, ruokavaliot, esimerkkipäiviä ja reseptejä mukana MOVE valmennuksessa

  • Vinkkejä parempaan palautumiseen, stressin hallintaan ja uneen

  • Valmennuksissa käydään myös läpi tavoitteen asettamista ja asennetta, jota tuloksien saaminen ja hyvinvoinnin löytäminen omassa elämässä vaativat!

Mama Flow

Tämä uutuusvalmennus sopii raskaana oleville ja äideille. Valmennuksessa on muuttuva keho huomioiden joogaa, lempeitä kehonpainoharjoituksia, hengitysharjoituksia sekä rentoutumista. Lisäksi pääset erilaisten tehtävien kautta pohtimaan omaa hyvinvointiasi sekä vahvistat keho-mieli yhteyttä.

9C0A7285-2.jpg
Eevsku00116.jpg

Move

Eevskun laajin valmennuskokonaisuus!

Kehonhallintaa, taitoja & terveellisten elämäntapojen oppimista! Tässä valmennuksessa yhdistyy kehonpainoharjoittelu, taitojen oppiminen ja liikkuvuusharjoittelu. Kaikki treenit on tehtävissä ilman välineitä, joten tämän valmennuksen voit tehdä kotona! Taitoharjoitteissa on ohjeet aloittelijasta hieman taitavampaan, eli voit treenata oman tason mukaisesti. Valmennuksessa opit käyttämään kehoasi monipuolisesti, saat lisää voimaa ja liikkuvuutta sekä opit liikunnan iloa. Sisältää ohjeet myös ravitsemukseen sekä palautumiseen! Kesto 6 viikkoa + käyttöoikeus 2 kk ajan.

Handstand

Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi CrossFit tai voimistelulajien urheilijoille sekä joogaajille oheistreeneiksi. Saat kaikki materiaalit (videot ja treeniohjeet) kerralla ja voit treenata niiden avulla missä ja milloin haluat 6 kuukauden ajan. Kaikki materiaalit saat heti aloituksessa käyttöösi!

Eevsku00025_1.jpg
Eevsku00140.jpg

Balance

Haluaisitko oppia palautumaan ja saada sitä kautta itsestäsi enemmän irti? Tunne oma kehosi, opettele rauhoittumista ja saavuta energisempi olo. Jos tuntuu, että olet liian usein väsynyt tai stressaantunut, tämä valmennus on sinulle. Eevsku opettaa käytännön harjoitteiden kautta, kuinka voit pienin askelin edistää omaa palautumistasi sekä saavuttaa omia tavoitteitasi – hyvinvoinnin kautta eikä sen kustannuksella. Nämä tiedot ja taidot kannattaisi jokaisen opetella! Kesto 6 viikkoa + käyttöoikeus 6 kk ajan.