Q&A

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, laitathan viestiä info@eevsku.fi tai kontaktoi meitä instagramissa @eevskuflow.

Eevsku00140.jpg

Olen aloittelija,
mikä valmennus sopii minulle?

 • MOVE-valmennus sopii sinulle, mikäli haluat oppia kehonpainoharjoittelua.

 • HANDSTAND, kun haluat oppia seisomaan käsilläsi

 • BALANCE, palautumisen työkalut

Miten saan kaiken
valmennusmateriaalin?

Kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset joiden avulla pääset kirjautumaan valmennussivuille. Sinne ilmestyy kerralla kaikki tai joka viikko uutta materiaalia, johon pääset palaamaan aina halutessasi koko valmennuksen ajan. Valmennusalusta toimii loistavasti sekä puhelimellasi, että tietokoneella. Materiaali on videoina, teksteinä ja äänitteinä.  Voit myös ottaa osan materiaalista itsellesi talteen esim tulosteina myöhempiä treenejä varten.

Pystyn aloittamaan valmennuksen
vasta viikkoa myöhemmin.
Onko järkeä lähteä mukaan?

Voit aloittaa treenit vielä 1-2 viikkoa yhteisen aloituksen jälkeen ja pääset silti hyvin mukaan. Näet materiaalit  1-4 kuukautta valmennuksen päättymisen jälkeen, joten voit tehdä treenejä omaan tahtiin vaikka vähän jäljessä!

Haluaisin kuntosaliohjelman ja ruokavalion, kannattaako minun hypätä mukaan?

 • MOVE-valmennuksessa ei ole kuntosalitreenejä vaan käytetään hyödyksi omaa kehonpainoa. Kehonpainotreenillä on toki myös mahdollista muokata kehoa ja näistä treeneistä on paljon hyötyä kuntosalitreeneihin, sillä osaat aktivoida lihakset paremmin ja harjoittelusta tulee turvallisempaa! Jos kuitenkin haluat kuntosalilla painojen kanssa tehtävän treeniohjelman, ei tämä ole sinua varten. Valmista "ruokavaliota pdf:nä" et myöskään tule saamaan, vaan haluan opettaa sinulle parempien valintojen tekemistä ja omaa ajattelua ravitsemuksen kanssa, joten pelkän tiukan ruokavalion noudattamista nämä valmennukset eivät sovi. Toivottavasti haluaisit oppia lisää ravitsemuksesta ja omasta kehostasi, koska se on ainut keino saada pysyviä ja hyviä tuloksia.

 • BALANCE-valmennus sisältää ravintovalmennusta, fokuksessa palautuminen ja HANDSTAND -valmennuksessa keskitymme taidon oppimiseen.

 • Kokonaisuudessaan Eevsku Flow keskittyy tällä hetkellä harjoitteluun omalla kehonpainolla.

Milloin voin aloittaa valmennuksen?

 • Voi aloittaa valmennuksen yhteisissä starteissa, mutta silti oman aikataulusi mukaan! Valmennus näkyy sinulle pääosin valmennuksen keston ajan + 1-4 kuukautta ekstraa. Saat myös  jotain materiaalia ladattua itsellesi talteen.

 • Valmennusten starttiajat löydät valmennusten omilta sivuilta!

Voinko maksaa liikuntaedulla?

 • Kyllä voit. Maksutapana toimii Sporttipassii, Eazybreak, Smartum ja Edenred. Vastaanotamme maksuja digitaalisesti sovelluksen tmv. kautta sekä seteleinä.

 • Maksaminen digitaalisesti: Löydät meidät liikuntaedun palvelusta nimellä Eevsku Oy. Maksettuasi valmennuksen sovelluksessa lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@eevsku.fi. Liitä viestiin kuva maksusta/kuitista ja kerro minkä valmennuksen haluat. Saat vastausviestinä linkin valmennukseen.

 • Maksaminen liiikuntaseteleillä: Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@eevsku.fi. Kerro mihin valmennukseen haluat osallistua ja minkä summan haluat maksaa seteleillä. Saat vastausviestinä osoitteen johon voit lähettää setelit postitse.

 • Jos liikuntaedulla maksamasi summa ei kata valmennuksen hintaa kokonaisuudessaan, saat jäljelle jäävästä osasta laskun sähköpostitse.

JÄIKÖ VIELÄ JOKU ASIA EPÄSELVÄKSI?
LAITA MINULLE SÄHKÖPOSTI INFO@EEVSKU.FI